Management team

Philippe Drukman

Philippe trad toe tot het familiebedrijf na zijn Marketing Studies. Hij toerde vijf jaar lang door België en Zuid-Europa op zoek naar nieuwe klanten en leveranciers met als doel de verkoop te verhogen en de structuur te moderniseren.

Vrij snel voelde hij dat zijn ambitie in een andere sector lag en trad in 1998 toe tot één van de grootste internationale ICT werving & selectie bedrijven. Hij startte er als Consultant en klom vrij snel doorheen de hiërarchie. In 1999 behoorde hij tot de top 5 van de beste Europese recruiters van het bedrijf. Hij beheerde de Belgische entiteit (20 consultants) gedurende 3 jaar en begeleidde de oprichting van het bedrijf in Frankrijk.

Dit is ook de periode geweest waar hij zich vragen stelde over de rekrutering, zijn methoden en afwijkingen. Daarom startte hij zijn eigen bedrijf op in 2004 met het oog op kwaliteit.

Hij bekleedt er de functie van General Manager en is verantwoordelijk, met zijn team, voor de werving en selectie van Sales & Marketing profielen.